Instrumén

  • MICROBIAL AEROSOL SAMPLER

    MICROBIAL AEROSOL SAMPLER

    Konsentrasi kana sampel volume leutik dina situs pikeun ningkatkeun sensitipitas monitoring. Kumpulan épéktasi racun mikroba, virus, baktéri, cetakan, sari, spora, jst. Ngagunakeun budaya sareng metode deteksi biologi molekular pikeun sacara efektif ngadeteksi aerosol mikroba anu dikumpulkeun
  • Model UF-150 Ultra-Fast Real-time PCR System

    Model UF-150 Ultra-Fast Sistem PCR Real-time

    GENECHEKER ngadopsi chip polimér khusus (Rapi: chipTM) anu ngamungkinkeun perlakuan termal langkung gancang tina sampel dibanding kasus nganggo tabung PCR pikeun Instrumén PCR konvensional. Laju ramping 8 ° C / detik tiasa dihontal
  • CHK-800 Automatic nucleic acid extractor

    CHK-800 Ékstrak asam nukléat otomatis

    Inpormasi dina halaman warna ieu kalebet déskripsi boh spésifikasi téknis umum sareng konfigurasi sistem, ogé pedaran konfigurasi standar sareng selektif, sareng kami henteu ngajamin yén konfigurasi selektif bakal dilebetkeun kana tawaran produk;
  • MA-688 real-time PCR System

    MA-688 Sistem PCR real-time

    MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler ngadopsi LED bébas-maintance salaku sumber cahaya éksitasi, anu dioperasikeun ku komputer luar, kalayan épisiensi sareng genah tinggi, sareng tiasa seueur dianggo dina panalitian médis dasar, deteksi patogén, kloning molekular, genetik pamariksaan, gén expres
  • MA-6000 Real Time PCR System

    MA-6000 Sistem PCR Real Time

    Dumasar kana pamekaran sareng promosi PCR salami mangtaun-taun, digabungkeun sareng optimalisasi pakakas inovatif, struktur sareng parangkat lunak, Molarray parantos ngaluncurkeun sistem PCR kuantitatif fluoresensi énggal-MA-6000.
  • CHK-16A Automatic Nucleic Acid Extraction System

    CHK-16A Sistem Ékstraksi Asam Nuklir Otomatis

    Chuangkun Biotech's CHK-16A mangrupikeun sistem ékstraksi-asam nukléat kualitas luhur, ukuranana alit, sareng tiasa disimpen dina bangku anu bersih atanapi dina kendaraan uji coba mobile; éta tiasa disetir ku batré luar pikeun uji dina situs;
  • UF-300 Real-time PCR System Flyer v1.0

    UF-300 Sistem PCR Real-time Flyer v1.0

    Puteran waktos ngeunaan uji PCR sareng instrumentasi anu gedé sareng beurat na parantos janten faktor konci anu ngabatesan panyebaran metode deteksi anu tepat pisan sareng sénsitip ieu dina aplikasi diagnostik titik-of-perawatan.