MA-688 Sistem PCR real-time

Pedaran pondok:

MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler ngadopsi LED bébas-maintance salaku sumber cahaya éksitasi, anu dioperasikeun ku komputer luar, kalayan épisiensi sareng genah tinggi, sareng tiasa seueur dianggo dina panalitian médis dasar, deteksi patogén, kloning molekular, genetik pamariksaan, gén expres


Detil Produk

Tanda Produk

Pitunjuk produk :
MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler ngadopsi LED bébas-maintance salaku sumber cahaya éksitasi, anu dioperasikeun ku komputer luar, kalayan épisiensi sareng genah tinggi, sareng tiasa seueur dianggo dina panalitian médis dasar, deteksi patogén, kloning molekular, genetik skrining, éksprési gén, ketikan gén sareng deteksi transgenik, tés kaamanan pangan sareng monitoring épidemi sareng lapangan sanésna.

MA-688 Real-Time mangrupikeun instrumen PCR kuantitatif fluoresensi ékonomi kalayan desain kabuka lengkep diluyukeun kana pemula qPCR sareng laboratorium alit dumasar kana platform téknis séri MA-6000.

Awak kompak, 48x0.2ml susunan sampel standar internasional, saluran standar 3/4 pendeteksi fluoresensi warna, MA-Smart ngirangan biaya waktos sareng biaya ékonomi pikeun ékspérimén anjeun, ngabantosan anjeun pikeun muka jaman percobaan PCR kuantitatif fluoresensi sateuacanna.

Fitur Produk
1. Kinerja kontrol suhu anu hadé
Modul térméléktrik semikonduktor kualitas luhur, digabungkeun sareng sensor suhu PT1000 tingkat luhur Jérman sareng suhu kompensasi termal ujung
2. fungsi Super-tujuan Super
Modél pemanasan Peltier Base kalayan kontrol suhu multi-titik tiasa nyayogikeun fungsi suhu gradién ékspérimén optimasi
3. Desain optik luar biasa
Sumber cahaya éksitasi LED gratis-ngajaga, sinyal fluoresensi transmisi serat-tahan propésional tahan suhu 48-hole, sinyal maca-pikeun-noise sinyal maca fotodiode tinggi, mastikeun teu aya pangaruhna
4. marahmay, panganteur pangaturan parangkat lunak intuitif
Tanggepan setting parameter réspon gancang, wizard setting conto intuitif, fungsi analisis data ékspérimén anu kuat

11

5. Lab gancang mimitian sareng laporan kaluaran
Éta henteu kedah preheating sareng gampang dioperasikeun sareng dipareuman; sareng tiasa dianggo pikeun ékspérimén dina 30an. Analisis data anu cerdas, kaluaran laporan tiasa réngsé dina waktos 10 menit

Fungsi Parangkat Lunak & Ngolah Tanggal

Efisiensi amplifikasi PCR

Quantification mutlak

Quantification relatif

Kurva lebur

Mutasi genetik (saringan)

Analisis beban viral

Genotyping SNP

Éksprési gén

1

Parameter Kinerja

Kinerja dasar

Diménsi sakabéh 466 * 310 * 273mm
Beurat 18Kg
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Antarmuka Komunikasi USB

Parameter lingkungan operasi

Suhu lingkungan 18 ℃ ~ 30 ℃
Kalembaban relatif <85%
Suhu transportasi sareng neundeun -20 ~ 55 ℃
Angkutan sareng neundeun kalembaban relatif <85%

Kinerja sistem PCR

Kapasitas pipah 48 * 0.2ml
Volume jilid 20-120ul
Larapkeun bahan habis Tabung PCR 0.2ml. Tabung PCR 8 * 0.2ml
Kisaran kontrol suhu 4 ℃ ~ 99 ℃
Akurasi suhu <0,1 ℃
Sarua suhu <±0.25℃
<± 0,25 ℃ Laju manaskeun
4,5 ℃ / S Laju tiis
3 ℃ / S Panas manaskeun
Modeu semikonduktor Panutup panas

Panutup panas listrik

Kinerja sistem deteksi fluoresensi Sumber cahaya
Kacaangan LED tinggi Detéktor
PD Pikagumbiraeun sareng ngadeteksi média panyebaran
Suhu serat tahan propésional anu luhur Rentang sampel0I09-10
salinan Linier sampel
Urang Sunda> 0,99 Uji coba sampel uji coba
CV <1,00% Panjang gelombang pikagumbiraeunSaluran munggaran : 470nm ± 10nm

Saluran kadua : 525nm ± 10nm

Saluran katilu : 570nm ± 10nm

Saluran kaopat : 620nm ± 10nm Panjang gelombang detéksiSaluran kahiji : 520nm ± 10nm

Saluran kadua : 570nm ± 10nm

Saluran katilu : 620nm ± 10nm

1

Saluran kaopat : 670nm ± 10nm
Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006


  • Situs wéb: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com
  • Saméméhna:

  • Teras: