CHK-800 Ékstrak asam nukléat otomatis

Pedaran pondok:

Inpormasi dina halaman warna ieu kalebet déskripsi boh spésifikasi téknis umum sareng konfigurasi sistem, ogé pedaran konfigurasi standar sareng selektif, sareng kami henteu ngajamin yén konfigurasi selektif bakal dilebetkeun kana tawaran produk;


Detil Produk

Tanda Produk

1

Fitur Produk

  • Gancang ékstraksi
Ékstrak 8 sampel dina hiji waktos, Waktos ékstraksi panggancangna nyaéta 10 menit.
  • Polusi kadali
Dioptimalkeun amplitudo sareng setting frékuénsi sareng suhu kamar lysis ngaleungitkeun kamungkinan ékstraksi aerosol.
  • Aman jeung dipercaya
Lampu ULTRAVIOLET internal ngaluarkeun kamungkinan kontaminasi asam nukléat. Operasi otomatis, tutup, kalayan bahan habis pakai sekali, ngirangan résiko réagen kimia sareng mikroorganisme patogén anu nyababkeun cilaka ka operator.
  • Gampang ka ngoperasikeun
Program témplat internal, hiji-klik ngamimitian, épisién sareng merenah.

Parameter Parabot

Ngaran Produk

Prinsip kerja

Mini otomatis ékstrak asam nukléat

Modél

CHK-800
Metoda bar magnét Volume jilid 20 ~ 200 μL
Jumlah magnet bar 8 Sampel throughput 1 ~ 8
Manik manik magnét 95% Réagen konsumsi

8 - rangkay leungeun baju magnét, 96 hole hole hole jero, Kit ékstraksi asam nukléat manik magnét

Sensitipitas

10 salinan / mL simpangan antar-liang CV ≤ 5%
Kontrol suhu RT ~ 99 ℃ , ± 1 ℃

Waktos operasi

15 ~ 30 mnt / waktos
Kadali polusi Uv disinfection

Ngagebrétkeun kejutan

Tilu gir pikeun nyaluyukeun
Antarmuka operasi Dina basa Cina sareng Inggris, layar sentuh 7 inci, hiji klik pikeun ngamimitian Manajemén program Citakan watesan kabébasan, tiasa nyimpen 999 prosedur khusus

Kakuatan

AC 110 ~ 240 V , 50 Hz , 60 W Lingkungan damel 10 ~ 40 ℃, < 80% RH
Diménsi (L * W * H) 250 mm * 200 mm * 205 mm Beurat net Equipment 5,0 Kg
Skéma kombinasi PortLab-3000 (CHK-800, UF-300)
1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs wéb: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com

Inpormasi dina halaman warna ieu kalebet déskripsi boh spésifikasi téknis umum sareng konfigurasi sistem, ogé pedaran konfigurasi standar sareng selektif, sareng kami henteu ngajamin yén konfigurasi selektif bakal dilebetkeun kana tawaran produk; Longline Médis Cagar hak ngarobih spésifikasi produk sareng / atanapi lirénkeun produksi produk naon waé iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna sareng moal nanggungjawaban pikeun konsékuansi anu timbul tina panggunaan lambar warna ieu. Mangga tingali instruksi pikeun kontéksiasi atanapi pancegahan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali