UF-300 Sistem PCR Real-time Flyer v1.0

Pedaran pondok:

Puteran waktos ngeunaan uji PCR sareng instrumentasi anu gedé sareng beurat na parantos janten faktor konci anu ngabatesan panyebaran metode deteksi anu tepat pisan sareng sénsitip ieu dina aplikasi diagnostik titik-of-perawatan.


Detil Produk

Tanda Produk

logo

UF-300 Sistem PCR Real-time

Gancang, Kompak sareng Intuitif Platform kanggo Diagnostik Molekul Titik-of-perawatan
◦ Réaksi chip berbasis anu dipaténkeun nyayogikeun output gancang- "40 Siklus dina 20 Menit".
Interface Antarmuka pangguna anu intuitif (LCD touch panel) ngajantenkeun tés saderhana sareng gampang.
◦ Sidik leutik platform ngajadikeun éta idéal pikeun aplikasi tés perawatan-of-care.
◦ Operasi anu disetir ku DC kalayan konsumsi tanaga lemah (Operasi batré mungkin.)
◦ Ngaronjatkeun akurasi suhu sareng keseragaman pikeun nyumponan sarat dina diagnostik.
◦ Model anu nganggo saluran deteksi ganda (FAM / ROX) sayogi.

11

Platform inovatif pikeun ngadamel diagnostik PCR anjeun langkung gancang
Puteran waktos ngeunaan uji PCR sareng instrumentasi anu gedé sareng beurat na parantos janten faktor konci anu ngabatesan panyebaran metode deteksi anu tepat pisan sareng sénsitip ieu dina aplikasi diagnostik titik-of-perawatan. Genesystem nimukeun metoda PCR dumasar chip microfluidic pakait sareng mékanisme pakakas anu kompak tur canggih anu sacara dramatis ngirangan TAT uji PCR turun dina 20 menit. Platform GENECHECKER® ngadopsi chip polimér proprietary (Rapi: chip ™) anu ngamungkinkeun langkung gancang

1

perlakuan termal tina sampel di jerona tibatan kasus ngagunakeun tabung PCR dina instrumen PCR konvensional. Mékanisme Ngabuburit termal tina GENECHECKER® ngahontal tingkat ramping 8 ° C / detik pikeun pemanasan sareng panyamanan. Format tés anu unik sareng téknologi hardware canggih tina platform GENECHECKER® ngajantenkeun tés PCR langkung gancang tibatan kantos.

Antarmuka pangguna panel pangguna terpadu pikeun kadali intuitif
Sistem PCR GENECHECKER® UF-300 sacara real-time ngagaduhan antar muka panel touch di luhur sahingga pangguna tiasa sacara intuitif nyetél parameter sareng langsung ngajalankeun tés. Panel ukuran 8 inci ieu didamel tina tampilan TFT kanggo masihan pandangan anu langkung cerah sareng réspon anu langkung gancang.

Ningkatkeun pakakas instrumen pikeun aplikasi diagnostik anu hipu
Nalika éta ngajaga pagelaran unik réaksi anu gancang-gancang, sistem PCR GENECHECKER® UF-300 nawiskeun akurasi suhu anu hadé sareng keseragamanna ngabandingkeun sareng vérsi anu leuwih awal tina sistem GENECHOCKER®. Nambahkeun kana modél gaduh saluran deteksi tunggal (FAM), saluran anu gaduh saluran deteksi ganda (FAM / ROX) ogé sayogi pikeun aplikasi anu nungtut ngajalankeun kontrol internal.

Spésifikasi

Mékanisme Operasi Kontrol anu tepat pikeun unsur peltier
Akurasi Suhu ± 0,2 ° C
Saluyuan Suhu ± 0,2 ° C (ogé ka sumur)
Stabilitas Suhu 8 ° C / detik
Laju ramping 8 ° C / detik
Kisaran Setélan Suhu 1 ~ 99 ° C (0,1 ° C résolusi)
Format Sampel Chip microfluidic dumasar kana polimér dumasar kana 3 diménsi
Jumlah Sampel per Ngajalankeun 10
Volume Réaksi 10μl
Metode Deteksi Ukur sinyal fluoresensi nganggo modul CMOS
Témbong na Interface Pangguna TFT tampilan capacitive 7 inci TFT
Jenis Gumbira Kacaangan LED tinggi
Saluran Detéksi FAM (versi saluran tunggal), FAM / ROX (dual channel versi)
Panjang gelombang émisi (FAM) 472nm + 10nm / (ROX) 575nm + 10nm 
Kakuatan AC 110-230V (50-60Hz) Input / DC 12V Kaluaran
Wattage 85 W
Panyambung USB Tipe B (2 palabuhan)
Diménsi 218 (w) x 200 (d) x 142 (h) mm
Beurat  3,3 kg
11

Émbaran mesen

Ucing. Nomer Katerangan
1199100600 1199100601 9699100100 9699100101 9699100102 9900300701 GENECHECKER® UF-300 Sistem PCR Real-time sareng Saluran Deteksi Tunggal GENECHECKER® UF-300 Sistem PCR Real-time sareng Saluran Deteksi Ganda Rapi: chip ™ 10-sumur PCR Chip (S-Pack), Paket Standar (48 pcs / PK) Rapi: chip ™ 10-sumur PCR Chip (M-Pack), Medium Pack - 8 PK tina Standard Pack Rapi: chip ™ 10-sumur PCR Chip (L-Pack), Paket ageung - 16 PK tina Paket Standar Kabel Listrik Pilihan pikeun Soket Daya Rokok Mobil 
1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs wéb: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali