Profil Perusahaan

Tentang Kami

Manpaat kasihatan pikeun sakumna jalma sareng ngajamin kasalametan tuangeun, sareng nguntungkeun masarakat.

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. mangrupikeun panyayogi jasa khusus kana jasa uji coba gén sareng kaamanan pangan / médis POCT solusi diagnosis molekular gancang. Pendiri inti perusahaan nyaéta éksékutip senior sareng tanaga téknis inti tina perusahaan ageung anu parantos kalibet dina IVD atanapi industri anu aya hubunganana langkung ti 10 taun. Aranjeunna ngagaduhan cakupan anu komprehensif ti Sunda & D, pasar dugi ka penjualan, sareng gaduh pangalaman industri anu beunghar. Arah bisnis utama perusahaan gaduh prospek pasar anu lega, sareng téknologi na ngarah sareng kalapa.

Ayeuna, produk utama perusahaan mangrupikeun proyék uji gén ophthalmic sareng produk kaamanan POCT médis deteksi gancang, anu mangrupikeun produk uji coba asing atanapi platform anu hadé sareng téknologi inti sareng inti internasional. Shanghai chuangkun biologis, salaku agén umum di Cina, tanggel waler pikeun promosi komprehensif, pamekaran, penjualan sareng penjualan purna jual pasar Cina. Visi perusahaan nyaéta ngenalkeun téknologi asing anu ngarah kana produk sareng platform kualitas luhur, ningkatkeun deui sareng manjangkeun pangwangunan, nyusun pasar lega Cina, raket damel sareng sababaraha saluran, agén sareng konsumén akhir, ngahontal kerjasama win-win sareng milari pangembangan umum, supados produk uji coba luhur sareng platform téknologi tiasa dilarapkeun sareng maénkeun peran dina pasar pamariksaan Cina.

Pelanggan koperasi utama perusahaan nyaéta universitas sareng lembaga riset ilmiah, pusat inspeksi médis pihak katilu, perusahaan diagnosis molekular IVD, perusahaan pangan, pusat propinsi sareng kota pikeun panyakit, pangawasan pasar sareng administrasi, pamariksaan asup-kaluar sareng Biro Karantina, jst. Shanghai chuangkun biology komitmen pikeun ngajantenkeun téknologi diagnosis molekular énggal nguntungkeun kasihatan pikeun sakumna masarakat, mastikeun kasalametan pangan sareng nguntungkeun masarakat.

Visi perusahaan

Komitmen kana panggunaan téknologi diagnosis molekular énggal pikeun mastikeun kasalametan tuangeun, nguntungkeun kasihatan masarakat saluruh, jantenkeun masarakat!

Enterprise Vision1
Enterprise Vision2
Enterprise Vision3
Enterprise Vision4