Ngarojong

Salaku produsén sareng pemasok produk di daérah IVD, CHKBio masihan langkung tekenan pikeun nyayogikeun dukungan sareng jasa anu nyugemakeun ka konsumén urang. Urang tiasa nyayogikeun palatihan on-line ka konsumén pikeun ngabantosan aranjeunna diajar kumaha leres ngagunakeun produk urang. Produk kami didesain janten gampang dianggo sareng kami ogé nyayogikeun layanan purna jual anu cekap nalika palanggan mendakan masalah atanapi masalah. Pikeun ngagampangkeun palanggan kami, kaseueuran dokumén paréntah sareng pidéo operasi sadayana sayogi dina halaman wéb kami.

Support

COVID-19 RT-PCR Detection Kit (Lyophilized) Pitunjuk Operasi- Mesin PCR MA688 

COVID-19 RT PCR Detection Kit (Lyophilized) Pitunjuk Operasi -UF 300 Mesin PCR 

Pitunjuk Operasi-UF
150 Mesin PCR

  • 03-1 IFU of COVID-19 RT-PCR Kit (Lyophilized) -COV001
  • CHK-16A Nuleic acid extractor-EN
  • CHK-800 Mini Nuleic acid extractor-EN
  • MA 688 EN V2.0-CHKBio
  • MA-6000 EN V2.2-CHKBio
  • MAS-300 Microbial aerosol sampler-EN
  • UF-150 Ultra-gancang Real-time PCR System-Flyer v1.0
  • UF-300 Ultra-gancang Real-time PCR System-Flyer v1.0