• MA-688 Real-Time <br/> PCR System

    MA-688 Real-Time
    Sistem PCR

    MA-688 Real-Time mangrupikeun instrumen PCR kuantitatif fluoresensi ékonomi kalayan desain kabuka lengkep diluyukeun kana pemula qPCR sareng laboratorium alit dumasar kana platform téknis séri MA-6000.
  • UF-300 Real-Time PCR<br/> System Flyer V1.0

    UF-300 PCR Real-Time
    Sistem Flyer V1.0

    Puteran waktos ngeunaan uji PCR sareng instrumentasi anu gedé sareng beurat na parantos janten faktor konci anu ngabatesan panyebaran metode deteksi anu tepat pisan sareng sénsitip ieu dina aplikasi diagnostik titik-of-perawatan.

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.

Manpaat kasihatan pikeun sakumna jalma sareng mastikeun kasalametan tuangeun,

sareng nguntungkeun masarakat umum.

  • index-about

Kumpeni
Bubuka

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. mangrupikeun panyayogi jasa khusus kana jasa uji coba gén sareng kaamanan pangan / médis POCT solusi diagnosis molekular gancang. Pendiri inti perusahaan nyaéta éksékutip senior sareng tanaga téknis inti tina perusahaan ageung anu parantos kalibet dina IVD atanapi industri anu aya hubunganana langkung ti 10 taun. Aranjeunna ngagaduhan cakupan anu komprehensif ti Sunda & D, pasar dugi ka penjualan, sareng gaduh pangalaman industri anu beunghar. Arah bisnis utama perusahaan gaduh prospek pasar anu lega, sareng téknologi na ngarah sareng kalapa.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi atanapi pesen pasini
Diajar deui