CHK-16A Sistem Ékstraksi Asam Nuklir Otomatis

Pedaran pondok:

Chuangkun Biotech's CHK-16A mangrupikeun sistem ékstraksi-asam nukléat kualitas luhur, ukuranana alit, sareng tiasa disimpen dina bangku anu bersih atanapi dina kendaraan uji coba mobile; éta tiasa disetir ku batré luar pikeun uji dina situs;


Detil Produk

Tanda Produk

1

Bubuka produk
Chuangkun Biotech's CHK-16A mangrupikeun sistem ékstraksi-asam nukléat otomatis kualitas luhur,ukuranana leutik, sareng tiasa disimpen dina bangku anu bersih atanapi dina kendaraan uji coba sélulér; éta tiasa disetir ku batré luar pikeun uji dina situs;éta hadir sareng sterilisasi UV sareng sistem filtrasi épisiensi anu épéktip tiasa ngaleungitkeun polusi aerosol; téknologi pemisahan magnét tiasa kéngingkeun asam nukléat purity tinggi tina rupa-rupa conto sapertos getih, jaringan, sareng sél; gampang dioperasikeun, gancang sareng luhur-kaluaran; tingkat recovery manik magnét tinggi, ékstraksi Kualitas asam nukléat saé, sareng éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ékstraksi asam nukléat.

Fitur Produk
Operasi layar dua layar badag
Pemrograman B.Free
Ékstraksi gancang
D. purity tinggi na efisiensi tinggi
E. Pangaruh méja
F.Bersihkeun diri
G. Kadali polusi
H. Aman sareng dipercaya

Parameter Téknis

Modél produk

CHK-16A

Antarmuka Operasi

Operasi hiji-tombol, teu kedah latihan khusus

Volume operasi

20μL-1000μL

Waktos operasi

20-30mins / angkatan

Sampel throughput

1-16

     Diménsi (L * W * H)

300mm * 170mm * 260mm

Manik manik magnét

95%

Beurat net Equipment

7KG

Magnét

16

Kakuatan

AC110-240V S0Hz / 60Hz 60W  

Batré drive Aya

Tipe réagen

metoda manik magnét kit ékstraksi asam nukléat

Lingkungan damel

1040

Kontrol Polusi

disineksi lampu UV internal, sistem filtrasi efisiensi tinggi Hepa

Ngagebrétkeun kejutan

Tilu gir pikeun nyaluyukeun

Kit ékstraksi anu cocog (Metode Manik Manik)

Produk No.

Ngaran Produk

Produk No.

Ngaran Produk

EX-1001

kit ékstraksi DNA baktéri

EX-1007

Métode manik manik lem kit pamulihan

EX-1002

kit ékstraksi DNA getih sadayana

EX-1009

Kit ékstraksi DNA Genomik

EX-1003

alat ékstraksi DNA génom swab lisan

EX-1006

Kit Ékstraksi NDA Plasmid

EX-1004

Kit ékstraksi Genomik DNA

EX-1008

kit ékstraksi DNA bébas sérum / plasma

EX-1005

Kit ékstraksi DNA Virus & RNA

EX-10010

Kit ékstraksi DNA gén taneuh

1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs wéb: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali