Gawé babarengan

Tegas percanten kana pamikiran win-win, Shanghai Chuangkun Biotech Inc. komitmen pikeun nerapkeun téknologi diagnosis molekular kana kaséhatan masarakat, panyakit tepa, panyakit sato, kaamanan pangan sareng bidang-bidang sanésna, sareng terus ngembangkeun produk inovatif anu bermutu tinggi sareng solusi umum pikeun ngalayanan konsumén dina bidang anu aya hubunganana di dunya.

Utamana dina pamekaran sareng produksi réagen diagnostik molekular, urang gaduh tim anu profesional pisan sareng kakuatan téknis. Urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng modeu kerjasama anu fleksibel sareng rupa-rupa, kalebet pasokan produk anu aya, produk pangwangunan khusus, kerjasama OEM sareng modeu kerjasama sanésna.

Sambutan mitra anu gaduh minat kana produk urang pikeun ngahubungi kami, damel sasarengan ngajajah pasar global, ngahontal pangwangunan win-win.

07
06