Taros Kami

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.

Alamat

Kamar 802, Gedong 1, No.69 Jalan Yuanfeng, Kacamatan Baoshan, Shanghai, PR. Cina

Telepon

+ 86-21-60296318

Jam

Senén-Jumaah: 8:30 dugi ka 5:30 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami