E.coli O157: kit deteksi H7 PCR

Pedaran pondok:

Escherichia coli O157: H7 (E.coli O157: H7) mangrupikeun baktéri gram-négatip kagolong kana genus Enterobacteriaceae, anu ngahasilkeun seueur racun Vero.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

E.coli O157: kit deteksi H7 PCR (Lyophilized)

Ukuranna

48tés / kit, 50 tés / kit

Dihaja Paké

Escherichia coli O157: H7 (E.coli O157: H7) mangrupikeun baktéri gram-négatip kagolong kana genus Enterobacteriaceae, anu ngahasilkeun seueur racun Vero. Sacara klinis, éta biasana lumangsung dumadakan ku nyeri beuteung anu parah sareng birit cai, dituturkeun ku diare hemorrhagic sababaraha dinten saatosna, anu tiasa nyababkeun muriang atanapi henteu muriang, sareng maot dina kasus parna. Kit ieu cocog pikeun deteksi kualitatif Escherichia coli O157: H7 dina tuangeun, sampel cai, tai, utah, cairan ningkatna baktéri sareng sampel sanés anu nganggo prinsip PCR real-time. Kit mangrupikeun SISTEM PCR SADAYANA-SIAP ( Lyophilized), anu ngandung énzim amplifikasi DNA, réaksi panyangga, primér khusus sareng usik anu diperyogikeun pikeun deteksi PCR fluoresensi ..

Eusi Produk

Komponén Pakét spésifikasi Bahan-bahanna
E.coli O157: H7 PCR Campur Botol 1 × (bubuk Lyophilized)  50Tés dNTPs, MgCl2, Primer, Probes, Reverse Transcriptase, Taq DNA polimérase
6 × 0.2ml 8 tabung well-strip(Lyophilized) 48Tés
Kontrol Positip 1 * 0,2 ml tabung (limofilisasi)  10 Tés

Plasmid ngandung E.coli O157: fragmen khusus H7

Ngaleyurkeun leyuran 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol négatip 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & hirup rak

(1) iket tiasa diangkut dina suhu kamar.

(2) Umur hirupna 18 bulan di -20 ℃ sareng 12 bulan jam 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Tingali labél dina kit pikeun tanggal produksi sareng tanggal béakna.

(4) Réagen vérsi bubuk lyophilized kedah disimpen dina -20 ℃ saatos dibubarkeun sareng beku anu diulang -kali kedah kirang ti 4 kali.

Instrumén

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi real-time.

Diagram Operasi

a) Vérsi botol:

1

b) 8 vérsi tube well-strip:

2

Pcr Gedekeun

Disarankeun Setting

Lengkah     Siklus Suhu (℃)   Waktos Saluran fluoresensi
1 1 95 2min  
2 40 95 5an  
60 10-an Kumpulkeun fluoresensi FAM

* Catetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal dikumpulkeun dina 60 ℃.

Nafsirkeun Hasil Tés

Saluran

Tafsir hasil

FAM Channel

Ct≤35

E.coli O157: H7 Positip

Undet

E.coli O157: H7 négatip

35<Ct≤40

Suspicious resut, retest*

*If the retest result of FAM channel has a Ct value ≤40 and shows typical “S” shape amplification curve, the result is interpreted as positive, otherwise it is negative.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products