MA-6000 Sistem PCR Real Time

Pedaran pondok:

Dumasar kana pamekaran sareng promosi PCR salami mangtaun-taun, digabungkeun sareng optimalisasi pakakas inovatif, struktur sareng parangkat lunak, Molarray parantos ngaluncurkeun sistem PCR kuantitatif fluoresensi énggal-MA-6000.


Detil Produk

Tanda Produk

Inovasi téknologi
1. Dina taun 2000, éta anu munggaran di dunya anu nyiptakeun kontrol suhu genep zona modul pemanasan.
2. Dina taun 2000, éta anu munggaran di dunya anu nyiptakeun sumber cahaya sareng sumber émisi ngalangkungan transmisi serat optik.
3. Dina 2003, genep saluran mandiri fluoresensi kuantitas sababaraha deteksi didamel.
4.In 2005, nyiptakeun téknologi modul pemanasan infrared pemanasan.
5. Dina 2008, nyiptakeun kombinasi humanisisasi tina workstation Windows sareng mainframe.
6.In 2012, fungsi FRAT sadar.
7.In 2015, nyiptakeun téknologi superconductivity termal tina modul suhu.

Pilihan pamungkas anjeun sareng langkung saé pikeun mesin qPCR
——— Sistem PCR MA -6000 waktu nyata

Dumasar kana pamekaran sareng promosi PCR salami mangtaun-taun, digabungkeun sareng optimalisasi pakakas inovatif, struktur sareng parangkat lunak, Molarray parantos ngaluncurkeun sistem PCR kuantitatif fluoresensi énggal-MA-6000.

Fitur utama sareng kaunggulan
1. Enam kadali suhu bebas
Téknologi 2.Thermal santunan modul suhu
3. Henteu aya pangaruh ujung suhu sareng élmu optik
4. Bebas perawatan-panjang - sumber éksitasi spéktral kontinyu hirup
5. akuisisi Sinkronis sareng gancang tina suhu handap 0,15s CCD dina kaayaan tiis
6. Hubungan sensitipitas kuantitatif tinggi 1,5 kali diskriminasi épéktip
7.Flexfoie, platform parangkat lunak kabuka sareng ramah-pangguna
8. Buka platform konsumsi réagen
9. Tim emas, jet jasa intim anjeun teu hariwang ngeunaan percobaan anjeun

1

Aplikasi

1. Panilitian bahan dasar
2. Deteksi Patogén
3. panjagaan kaamanan kaséhatan masarakat
4..Produk daging ditipu
5. Tés transgénik
6. Pamariksaan kaamanan pangan
7. Pangembangan ubar sareng panggunaan narkoba rasional
8. Perawatan tumor sateuacanna
9. Éksprési gén
10. Saringan genetik
11. Genetik
12. Panilitian sél unsur

1

Téknologi kontrol suhu anu akurat sareng inovatif

Dumasar kana genep téknologi kontrol suhu mandiri, ngagunakeun épisiénsi mindahkeun panas cair terlampir, digabungkeun sareng pangaturan pemantauan scanning lingkungan bantu infra red sareng pemanasan sareng voltase sistem frékuénsi variabel calakan, ayeuna, mastikeun modél kagancangan pemanasan, sacara épéktip nyegah suhu overshoot henteu tepi pangaruh sareng suhu évaporasi, henteu ngan ukur ngaheéat waktos berharga anjeun pikeun nguatkeun kaseragaman suhu anu diperyogikeun sareng kaulangan hasil anu kahontal kasampurnaan, henteu masalah jenis modeu uji, aplikasi, éta tiasa kéngingkeun kasaruaan data sareng kaulangan anu hadé.

1

Teknologi sareng kaunggulan deteksi optik dunya

Atas nami téknologi pangiriman optik sareng koléksi terkemuka di dunya, anggo serat optik saatos sumber cahaya éksitasi pikeun sistem réaksi sareng émisi cahaya tina sistem réaksi saatos éksitasi, atenuasi énergi tanpa konduksi pikeun tiap liang réaksi sareng CCD anu tiis, tina fisik pasipatan pikeun mastikeun konsistensi sareng kaaslian éksitasi sareng deteksi, sareng ningkatkeun sensitipitas deteksi, tiasa ngajantenkeun deteksi épéktip rendah anjeun sareng ngabédakeun sampel anu gampang nyalin. Fungsi saluran anu teu cocog nambihan kanggo ngalegaan lapangan aplikasi qPCR kana tingkat protéin sareng nyayogikeun cara anyar pikeun pangwangunan sababaraha sistem réagen diagnostik.

12

Platform parangkat lunak

Ngawaskeun sacara real-time, diskriminasi otomatis sareng itungan hasil positip sareng négatip, otomatis ngawangun kurva standar, kuantitatif absolut / relatif, sababaraha kuantitatif, kurva fusi, mutasi gén, analisis grafis kontrol kualitas, koréksi fluoresensi, épisiénsi amplifikasi PCR, resolusi luhur kurva fusi (pertandingan opsional), jsb

13

Parameter Parangkat

Nami Parameter
Kapasitas pipah 96x0.2m kuring
Larapkeun bahan habis 02ml tabung tunggal, tabung baris 8x02ml, piring 96-liang (lumaku pikeun tabung domestik)
Kisaran kontrol suhu 4 ℃ ~ 99 ℃
Laju manaskeun 5 ℃ / S (Maks) 3.5 ℃ / S (Rata-rata)
Laju tiis 5 ℃ / S (Maks) 3.2 ℃ / S (Rata-rata)
Akurasi kontrol suhu 0,1 ℃
Sarua suhu ± 0,25 ℃
Akurasi suhu ± 0,1 ℃
Jumlah daérah kontrol suhu 6
Sumber cahaya ngagumbirakeun Lampu tungsten halogen bébas perawatan-panjang gelombang
Rentang panjang gelombang cahaya anu ngagumbirakeun 380nm ~ 780nm
Jumlah saluran éksitasi 5 (Tiasa diperpanjang ka 6 saluran)
Detéktor -20 ℃ C CD
Kisaran panjang gelombang cahaya anu dideteksi 380nm ~ 780nm
Nomer saluran deteksi 5 (Tiasa diperpanjang ka 6 saluran)
Pewarna sareng usik anu cocog FAM / SYBR Green / LC Green / Fluorescein, VIC / HEX / TET / Cy3 / Cy3.5 / JOE / Yellow555, ROX / Texas Red, Cy5 / Cy5.5
Kapercayaan Éta tiasa sacara efektif ngabédakeun 5000 sareng 10000 salinan kalayan tingkat kapercayaan 99.8%
Fungsi parangkat lunak Kualifikasi mutlak, Quantification Relative, Genotyping, Amplification
Panutup panas Panutup panas listrik
Platform otomatisasi Éta tiasa dianggo sareng workstation otomatis pikeun ningkatkeun efisiensi gawé
Kisaran linier 10 ° -1010
Sasayogian tanaga 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Wangun kaluaran data Setélan Pamaké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali