Kasakit Sato

  • Pseudorabies virus (gB) PCR detection kit

    Pseudorabies virus (gB) kit deteksi PCR

    Kit ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA virus Pseudorabies (gB gene) (PRV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar getah bening sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.
  • Africa swine fever virus PCR detection kit

    Kit deteksi PCR demam babi demam

    Alat ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara langsung pikeun ngadeteksi DNA virus demam babi Afrika (ASFV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, titik limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.
  • Swine fever virus RT-PCR Detection Kit

    Virus muriang babi RT-PCR Detection Kit

    Alat ieu ngagunakeun metode RT-PCR fluorescent langsung pikeun ngadeteksi RNA virus demam Babi (CSFV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.
  • Foot-and-mouth disease virus RT-PCR Detection Kit

    Virus panyakit kaki-na-sungut Kit Deteksi RT-PCR

    Alat ieu ngagunakeun metode RT-PCR fluorescent langsung pikeun ngadeteksi RNA panyakit kaki-na-sungut (CSFV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.
  • Porcine Circovirus type 2 PCR detection kit

    Kit deteksi Porcine Circovirus 2 PCR

    Alat ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA Porcine Circovirus tipe 2 (PCV2) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih tina.
  • Porcine epidemic diarrhea virus RT-PCR detection kit

    Kit deteksi virus diéri epidemi Porcine RT-PCR

    Pakét ieu ngagunakeun metode RT-PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA virus Porcine diarrhea diarrhea (PEDV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar getah bening sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.
  • Porcine reproductive and respiratory syndrome virus RT-PCR Detection Kit

    Virus réproduktif porcine sareng sindrom pernapasan Kit Deteksi RT-PCR

    Kit ieu ngagunakeun metode RT-PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA Porcine reproductive sareng sindrom respiratory kit virus deteksi asam nukléat (PRRSV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, titik limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih tina babi.