MICROBIAL AEROSOL SAMPLER

Pedaran pondok:

Konsentrasi kana sampel volume leutik dina situs pikeun ningkatkeun sensitipitas monitoring. Kumpulan épéktasi racun mikroba, virus, baktéri, cetakan, sari, spora, jst. Ngagunakeun budaya sareng metode deteksi biologi molekular pikeun sacara efektif ngadeteksi aerosol mikroba anu dikumpulkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Konsentrasi kana sampel volume leutik dina situs pikeun ningkatkeun sensitipitas monitoring.

Kumpulan épéktasi racun mikroba, virus, baktéri, kapang, sari, spora, jst.

Ngagunakeun budaya sareng metode deteksi biologi molekular pikeun sacara efektif ngadeteksi aerosol mikroba anu dikumpulkeun

— Épéktip ngawaskeun polusi mikroba dina hawa sakitar.

1

Parameter produk

Modél

sampler MAS-300

Modél

sampler MAS-300

Diménsi (L * W * H)

330mm * 300mm * 400mm

Kumpulkeun ukuran partikel

≥0.5μm

Beurat bersih

3,4Kg

Efisiensi koléksi

D50 <50 μm

Tingkat aliran kumpulan

100、300、500 LPM (Tilu panyesuaian)

Kumpulan sampel

Botol koleksi kerucut (tiasa di-autoclaved)

Waktos kempelan

1-20 mnt (Batré opsional)

Fitur tambahan

Induksi calakan suhu sareng asor; alat tipping alarm

Parameter produk

Suhu otomatis sareng ngawaskeun kalembaban, Diverifikasi ku organisasi pihak katilu, cocog sareng ISO 14698

Larapna téknologi siklon témbok baseuh énggal, langkung unggul tibatan metode panyebelan hawa tradisional

Tingkat aliran kumpulan anu luhur, monitoring jangka panjang (paling sering ngawaskeun kontinyu salami 12 jam)

Sampel anu dikumpulkeun dirobihkeun pikeun nohonan rupa-rupa téknologi analisis sareng deteksi

Prinsip téknis

. Eusian congcot steril ku cairan koleksi khusus;
. Hawa ditarik kana kerucut, ngawangun pusaran;
. Partikel mikroba dipisahkeun tina hawa sareng napel na témbok kerucut;
. Sampel mikroorganisme pikeun diuji disimpen dina larutan koléksi.

1

Widang aplikasi

11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali