Pseudorabies virus (gB) kit deteksi PCR

Pedaran pondok:

Kit ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA virus Pseudorabies (gB gene) (PRV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar getah bening sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Virus Pseudorabies (gB) Kit Deteksi PCR (Lyophilized)

Ukuranna

48tés / kit, 50 tés / kit

Dihaja Paké

Kit ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara real-time pikeun ngadeteksi RNA virus Pseudorabies (gB gene) (PRV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, kelenjar getah bening sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi. Éta cocog pikeun deteksi, diagnosis sareng panyilidikan epidemiologis virus Pseudorabies (gB gén). Iket mangrupikeun SISTEM PCR SADAYANA (Lyophilized), anu ngandung énzim amplifikasi DNA, panyangga réaksi, primér khusus sareng usik anu diperyogikeun pikeun deteksi RT-PCR fluorescent.

Eusi Produk

Komponén Pakét spésifikasi Bahan-bahanna
PRV PCR Campur Botol 1 × (bubuk Lyophilized)  50Tés dNTPs, MgCl2, Primer, Probes, Taq DNA polimérase
6 × 0.2ml 8 tabung well-strip(Lyophilized) 48Tés
Kontrol Positip 1 * 0,2 ml tabung (limofilisasi)  10 Tés

Plasmid atanapi Pseudovirus ngandung PRV (gB) fragmen khusus

Ngaleyurkeun leyuran 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol négatip 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & hirup rak

(1) iket tiasa diangkut dina suhu kamar.

(2) Umur hirupna 18 bulan di -20 ℃ sareng 12 bulan jam 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Tingali labél dina kit pikeun tanggal produksi sareng tanggal béakna.

(4) Réagen vérsi bubuk lyophilized kedah disimpen dina -20 ℃ saatos dibubarkeun sareng beku anu diulang -kali kedah kirang ti 4 kali.

Instrumén

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi real-time.

Diagram Operasi

a) Vérsi botol:

1

b) 8 vérsi tube well-strip:

2

Pcr Gedekeun

Disarankeun Setting

Lengkah

Siklus

Suhu (℃)

Waktos

Saluran fluoresensi

1

1

95

2min

/

2

40

95

5an

/

60

10-an

Kumpulkeun fluoresensi FAM

* Catetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal dikumpulkeun dina 60 ℃.

Nafsirkeun Hasil Tés

Saluran

Tafsir hasil

FAM Channel

Ct≤35

PRV (gB) Positip

Undet

PRV (gB) négatip

35<Ct≤40

Suspicious resut, retest*

*If the retest result of FAM channel has a Ct value ≤40 and shows typical “S” shape amplification curve, the result is interpreted as positive, otherwise it is negative.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products