Visi perusahaan

CHK Biotéh komitmen pikeun nyayogikeun téknologi diagnostik molekular anyar pikeun kapentingan kaséhatan masarakat sareng kasalametan pangan, sareng nguntungkeun masarakat umum.

1602137738257