Model UF-150 Ultra-Fast Sistem PCR Real-time

Pedaran pondok:

GENECHEKER ngadopsi chip polimér khusus (Rapi: chipTM) anu ngamungkinkeun perlakuan termal langkung gancang tina sampel dibanding kasus nganggo tabung PCR pikeun Instrumén PCR konvensional. Laju ramping 8 ° C / detik tiasa dihontal


Detil Produk

Tanda Produk

Format conto énggal sareng téknologi perangkat keras paling canggih ngajadikeun bédana.
GENECHECKER ngadopsi chip polimér khusus (Rapi: chipTM) anu ngamungkinkeun perlakuan termal bahkan langkung gancang tina sampel di dinya tibatan kasus ngagunakeun tabung PCR pikeun Instrumén PCR konvensional. Laju ramping 8 ° C / detik tiasa dihontal, pikeun manaskeun sareng pemanasan, ngalangkungan mékanisme siklus termal GENECHOCKER.

Model UF-150 Ultra-Fast Real-time PCR System

Mékanisme deteksi inovatif mastikeun hasil analisis anu dipercaya.
Modul kaméra terintegrasi GENECHECKER sacara lengkep ngawaskeun sareng nyatet sinyal fluoresensi sampel nalika prosés réaksi sareng sinyal anu dirékam diolah sareng dipidangkeun dina parangkat lunak GeneRecorder pikeun analisa. GENECHOCKER nyayogikeun hasil réaksi anu pas sareng metode pamrosésan data anu unik, dibandingkeun sareng Instrumén konvensional Dina pasar, anu ngempelkeun sinyal fluoresensi ku metode scanning optik, parangkat lunak GENECHOCKER ngadopsi parameter analisis konci anu sami sareng Instrumén konvensional di pasar sareng pangguna naon waé tiasa gampang ngagunakeun alat analisa Intuisi ieu. GENECHECHER hadir sareng perangkat lunak GeneRecorder sareng Lisénsi na. Unggal unit sacara individual dikalibrasi sateuacan dikintunkeun sareng henteu aya calibrasi ; pangguna diperyogikeun pikeun ngajalankeun instrumén.

Platform qPCR gancang sareng gampang anu nguntungkeun aplikasi anjeun
1. Format sampel dumasar chip anu dipaténkeun sareng ramping ultra-gancang nyayogikeun kaluaran anu gancang - "40 siklus dina 20 menit"
2. Analisis real-time ngalangkungan perangkat lunak khusus
3. Sidik leutik (20cm x 20cm x 12.5cm) pikeun laboratorium sareng POCT
4. Operasi batré disetir-kakuatan DC tiasa nganggo kit kakuatan opsional
5. kontrol intuitif sareng LED Dituduhkeun jog-dial sareng tampilan LCD
6. Hiji-léngkah PCR transcriptase sabalikna aya pikeun aplikasi RNA

Ieu tiasa janten platform diagnostik molekular titik-of-perawatan anjeun.
Platform GENECHECKER Model UF-150 tiasa dilarapkeun kana diagnostik molekular point-of-care anu nganggo kamampuan réaksi anu gancang sareng panganteur anu gampang dianggo pikeun nganalisis. Kumisan ti platform standar, Genesystem nawiskeun jasa manufaktur OEM dina urutan ngarobih desain sareng kinerja anu disesuaikan sareng sarat na klien dina industri diagnostik molekular

UI intuitif parangkat lunak GeneRecorder

1

1. Kurva amplifikasi waktos langsung dipidangkeun dina bagian ieu.
2. Salaku alat analisis post-réaksi, siklus lebur dilakukeun sareng parobihan sinyal fluoresensi salami siklus lebur dipidangkeun dina bagian ieu saatos siklus lebur réngsé.
3. Dumasar kana hasil siklus lebur, puncak lebur dipidangkeun pikeun gampang idéntifikasi sareng ngabandingkeun nilai Tm.
4. Bagéan ieu nunjukkeun data réaksi sapertos Ct sareng Tm. Dina hal kuantitas, nomer salinan ogé ditampilkeun.

SPESIFIKASI

Mékanisme Operasi Kontrol Tepat Unsur Peltier
Akurasi Suhu ± 0,3 ° C
Saluyuan Suhu ± 0,1 ° C
Laju ramping 8,0 ° C / s
Kisaran Setélan Suhu 35-65 ° C (1.0 ° C Increment) pikeun Léngkah RT, 20-99 ° C (1.0 ° C Increment) pikeun PCR
Format Sampel Chip Mikrofluidis Dumasar Polimér Dumasar 3-Diménsi
Jumlah Sampel per Ngajalankeun 10
Volume Réaksi 10µL
Biasa PCR Durasi kirang ti 20 Menit salami 40 Siklus (tanpa RT Lengkah)
 Metode Deteksi Analisis Sinyal Fluoresensi Digitized
Paparan LCD téks (4 Line)
Mémori Terpadu Ngahémat dugi ka 12 Protokol PCR
Jenis Gumbira Cahaya LED tinggi
Excitation Wavelength 465nm ± l0nm
Jumlah Saluran Deteksi 1 (FAM, SYBR Héjo)
Métode Fluoresensi Kuringsigapangjurung Modul Kaméra Terpadu (CMOS)
Sambungan PC USB 2.0A ka B (PC kana Alat

Ngan sayogi ngalangkungan GeneRecorder)

Kakuatan (Wattage) AC 110-230V (50-600Hz) Input / DC 12V Kaluaran (70 W)
Diménsi / Urang * 9ht 20 (w) x 20 (d) x 12.5 (h) cm / 2.6kg

INFORMASI PESANAN

Ucing. Henteu          Katerangan / Ukuran Paket

001151 Model UF-150 Ultra-Fast Real-time PCR System / 1 SET
003001 Kit Kakuatan Mobil / 1 SET
003002 Batré Daya Batre / 1 SET

1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Adress: Area A, Lantai 2, Gedong 5, Jalan Chenxiang, Distrik Jiading, Shanghai, Cina.
Telp: 4-86-400-079-6006 + 86-21-60296318
Situs wéb: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali