Kit deteksi PCR demam babi demam

Pedaran pondok:

Alat ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara langsung pikeun ngadeteksi DNA virus demam babi Afrika (ASFV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, titik limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Kit deteksi PCR demam babi demam (Lyophilized)

Ukuranna

48tés / kit, 50 tés / kit

Dihaja Paké

Kit ieu ngagunakeun metode PCR fluorescent sacara langsung pikeun ngadeteksi DNA tina Virus muriang babi Afrika (ASFV) dina bahan panyakit jaringan sapertos amandel, titik limfa sareng limpa sareng bahan panyakit cair sapertos vaksin sareng getih babi. Éta cocog pikeun deteksi, diagnosis sareng panilitian epidemiologis tinaVirus muriang babi Afrika. Iket mangrupikeun SISTEM PCR SADAYANA (Lyophilized), anu ngandung énzim amplifikasi DNA, buffer réaksi, primér khusus sareng usik anu diperyogikeun pikeun deteksi PCR fluorescent ..

Eusi Produk

Komponén Pakét spésifikasi Bahan-bahanna
ASFV PCR Campur Botol 1 × (bubuk Lyophilized)  50Tés dNTPs, MgCl2, Primer, Probes, Reverse Transcriptase, Taq DNA polimérase
6 × 0.2ml 8 tabung well-strip(Lyophilized) 48Tés
Kontrol Positip 1 * 0,2 ml tabung (limofilisasi)  10 Tés

Plasmid ngandung fragmen khusus ASFV

Ngaleyurkeun leyuran 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol négatip 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & hirup rak

(1) iket tiasa diangkut dina suhu kamar.

(2) Umur hirupna 18 bulan di -20 ℃ sareng 12 bulan jam 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Tingali labél dina kit pikeun tanggal produksi sareng tanggal béakna.

(4) Réagen vérsi bubuk lyophilized kedah disimpen dina -20 ℃ saatos dibubarkeun sareng beku anu diulang -kali kedah kirang ti 4 kali.

Instrumén

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi real-time.

Diagram Operasi

a) Vérsi botol:

1

b) 8 vérsi tube well-strip:

2

Pcr Gedekeun

Disarankeun Setting

Lengkah     Siklus Suhu (℃)   Waktos Saluran fluoresensi
1 1 95 2min  
2 40 95 5an  
60 10-an Kumpulkeun fluoresensi FAM

* Catetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal dikumpulkeun dina 60 ℃.

Nafsirkeun Hasil Tés

Saluran

Tafsir hasil

FAM Channel

Ct≤35

ASFV Positip

Undet

ASFV négatip

35<Ct≤40

Suspicious result, retest*

*If the retest result of FAM channel has a Ct value ≤40 and shows typical “S” shape amplification curve, the result is interpreted as positive, otherwise it is negative.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products