Kit Deteksi Salmonella PCR

Pedaran pondok:

Salmonella kagolong kana Enterobacteriaceae sareng enterobacteria Gram-négatip. Salmonella mangrupikeun patogén anu ditanggung ku dahareun sareng rengking kahiji dina karacunan tuang baktéri.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Kit Deteksi Salmonella PCR (limofilisasi)

Ukuranna

48tés / kit, 50 tés / kit

Dihaja Paké

Salmonella kagolong kana Enterobacteriaceae sareng enterobacteria Gram-négatip. Salmonella mangrupikeun patogén anu ditanggung ku dahareun sareng rengking kahiji dina karacunan tuang baktéri. Gejala utama karacunan pangan anu disababkeun ku Salmonella nyaéta seueul, utah, nyeri beuteung, nyeri sirah, ngageter sareng diaré. Pakét ieu nganggo prinsip PCR fluoresensi real-time sareng cocog pikeun deték kualitatif Salmonella dina tuangeun, sampel cai, tai, utah, sareng cairan pengayaan.

Eusi Produk

Komponén Pakét spésifikasi Bahan-bahanna
PCR Campur Botol 1 × (bubuk Lyophilized)  50Tés dNTPs, MgCl2, Primer, Probes, Taq DNA polimérase
6 × 0.2ml 8 tabung well-strip(Lyophilized) 48Tés
Kontrol Positip 1 * 0,2 ml tabung (limofilisasi)  10 Tés

Plasmid atanapi Pseudovirus ngandung fragmen khusus

Ngaleyurkeun leyuran 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol négatip 1,5 ml Cryotube 100uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & hirup rak

(1) iket tiasa diangkut dina suhu kamar.

(2) Umur hirupna 18 bulan di -20 ℃ sareng 12 bulan jam 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Tingali labél dina kit pikeun tanggal produksi sareng tanggal béakna.

(4) Réagen vérsi bubuk lyophilized kedah disimpen dina -20 ℃ saatos dibubarkeun sareng beku anu diulang -kali kedah kirang ti 4 kali.

Instrumén

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi real-time.

Diagram Operasi

a) Vérsi botol:

1

b) 8 vérsi tube well-strip:

2

Pcr Gedekeun

Disarankeun Setting

Lengkah

Siklus

Suhu (℃)

Waktos

Saluran fluoresensi

1

1

95

2min

/

2

40

95

5an

/

60

10-an

Kumpulkeun fluoresensi FAM

Nafsirkeun Hasil Tés

Saluran

Tafsir hasil

FAM Channel

Ct≤35

Salmonella Positip

Undet

Salmonella négatip

35<Ct≤40

Suspicious resut, retest*

*If the retest result of FAM channel has a Ct value ≤40 and shows typical “S” shape amplification curve, the result is interpreted as positive, otherwise it is negative.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products