Réagen asam nukléat makuta Lyophilized anyar tiasa diangkut dina suhu kamar, sareng tahan 47 ℃ suhu luhur. Éta henteu diwatesan ku ranté tiis!

Paménta pandemi global pikeun uji coba asam nukléat luar negeri ngabeledug
Numutkeun ka statistik WHO, dugi ka jam 4 sonten tanggal 16 Séptémber 2020, waktos Beijing, jumlah kasus anu dikonfirmasi COVID-19 sadunya parantos ngaleuwihan 29,44 juta sareng langkung ti 930,000 parantos maot.
Nyanghareupan wabah peuntas laut anu beuki serius, paménta pikeun réagen deteksi asam nukléat COVID-19 ageung. Perusahaan réagen diagnostik Cina gaduh pangalaman klinis anu euyeub dina aplikasi produk, sareng dina waktos anu sasarengan, aranjeunna ogé ngagaduhan kaunggulan ageung dina biaya, nyayogikeun kasempetan pasar ageung pikeun internasionalisasi. Nanging, prosés ékspor kit di luar negeri rumit sareng nyanghareupan seueur masalah.

1

Masalah logistik sareng jarak angkutan tiis jarak jauh tiasa janten halangan pangbadagna pikeun ngekspor ka luar negeri
Kalayan ningkatna kabijakan ékspor nagara pikeun produk anti-wabah, sareng ningkatkeun aliran jalma sareng logistik di sababaraha nagara, waktos transportasi réagen parantos berkepanjangan sareng teu aya kateupastian, sareng masalah produk anu disababkeun ku transportasi réagen parantos kasohor. Pikeun mastikeun yén suhuna dugi ka standar sareng kualitas produk mumpuni, kotak réaksi deteksi asam nukleik kirang ti 50g sareng sababaraha kilogram és garing ngan ukur tiasa lami salami dua atanapi tilu dinten.Masalah logistik ranté tiis jauh sareng transportasi tiasa janten halangan pangageungna pikeun ékspor ka luar negeri.

2

Sarat suhu anu handap ngahasilkeun biaya angkutan anu luhur pisan. Réagen detéksi asam nukléat konvensional kedah disimpen sareng diangkut ranté tiis dina (-20 ± 5) ° C pikeun mastikeun yén bahan aktif biologisna henteu leres. Dina hal prakték industri, beurat réagen anu leres anu dikaluarkeun ku pabrikna kirang ti 10% kotak (atanapi jauh handapeun nilai ieu), sareng kaseueuran beuratna asalna tina és garing, bungkus és, sareng kotak busa, sareng biaya transportasi mahal pisan.

Logistik diperpanjang sareng épék ranté tiis didiskon. Dina période khusus, angkutan umum pakét réagen parantos ngalegaan teuing waktos transit. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas réagen cair konvensional, éksportir sering kedah nyiapkeun konfigurasi ranté tiis anu sababaraha kali transportasi domestik biasa. Upami suhu transportasi henteu tiasa dijamin, kualitas produk réagen anu dikirimkeun ka palanggan bakal janten tanda tanya anu gedé.

Konfigurasi hardware teu cekap sareng ruang panyimpenan anu teu cekap. Dina kaayaan normal, lembaga médis rutin ngalaksanakeun proyek uji coba molekular sareng moal ngalengkepan seueur teuing kulkas atanapi nambihan panyimpenan tiis di daérah ageung. Salila épidemis, henteu seueur gudang organisasi amal anu tiasa ngahontal -20 ° C conditio

Komponén lengkep limopilisasi réagen, ékspor réagen asam nukléat pikeun ngawujudkeun transportasi suhu normal
Dina raraga ngalangkungan bottleneck yén réagen diagnostik molekular kedah disimpen sareng diangkut dina -20 ° C, "Novel coronavirus 2019-nCoV RT-PCR acid acid acid acid (lyophilized)" dikembangkeun ku Shanghai Chuangkun Biotech Inc. mangrupikeun komponén pinuh beku Réagen garing gaduh stabilitas termal anu kuat pikeun tahan suhu luhur 47 ° C sahenteuna 60 dinten, sareng tiasa disimpen dina suhu kamar sareng diangkut dina suhu kamar. Ieu sacara efektif ngabéréskeun titik-titik nyeri yén transportasi réagen asam nukléat COVID-19 cair peryogi panyalindungan ranté tiis lengkep dina jaman baheula, sareng ngaleupaskeun tekanan dina pencegahan sareng kontrol épidemik.

Kaunggulan tina limopilisasi réagen asam nukléat
Komponén lengkep Shanghai Chuangkun Biotech Inc.'s lyophilized COVID-19
réagen deteksi asam nukléat ngagaduhan kaunggulan ieu salaku tambahan
kana komposisi sareng kagiatanana dibandingkeun réagen cair:

Panyimpenan sareng transportasi dina suhu kamar:éta henteu kedah disimpen dina suhu anu handap sateuacan dibuka, anu merenah pikeun lembaga médis di sadaya tingkatan.
kumplit dina hiji léngkah:Sadaya komponén sacara limofilisasi, henteu diperyogikeun persiapan sistem réaksi PCR, sareng tiasa dianggo saatos ngarobih, nyederhanakeun prosés operasi.
Kadeteksi 3 target sakaligus:Targétna nyertakeun gén Novel coronavirus ORF1a / b sareng gén N. Dina raraga ngirangan négatip palsu, tés IC tina gén rujukan internal ditambihan kana produk, anu sacara efektif tiasa ngawaskeun prosés ékspérimén sadayana tina sampling, ékstraksi dugi ka amplifikasi, sareng nyegah négatip palsu. Terang pamariksaan.

new-ph

Ayeuna, réagen deteksi asam nukléat limofilisasi lengkep-komponén parantos kéngingkeun sertifikasi CE EU, sareng suksés ngalebetkeun "daptar bodas" Kamar Dagang Cina pikeun Impor sareng Ékspor Asuransi Médis tanggal 15 Séptémber 2020, sareng éta hartosna yén pak sacara resmi disahkeun pikeun diékspor pikeun penjualan luar negeri pikeun ngabantosan global merangan wabah COVID-19.

3

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. parantos didaptarkeun di "Asuransi Médis Kamar Dagang Dagang Pabrik Bahan Médis Kéngingkeun Sertifikasi Standar Luar Negeri atanapi Pendaptaran" dikaluarkeun ku Kamar Dagang Cina pikeun Impor sareng Ékspor Ubar sareng Produk Kaséhatan. Éta parantos kéngingkeun kualifikasi ékspor sareng tiasa ngekspor pikeun ngadukung anti-epidemi global.

11

Virus henteu terang aya watesna, sareng pencegahan sareng kontrol wabah peryogi réspon gabungan masarakat internasional. Larapna prosés komponén beku-drying lengkep dina COVID-19 Réagen detéksi asam nukléat bakal nguntungkeun pikeun pencegahan sareng kontrol global COVID-19 epidemi. Dina raraga ngadukung komunitas internasional pikeun babarengan ngaréspon krisis kaséhatan publik global dina kaayaan epidemi COVID-19, Shanghai Chuangkun Biotech Inc. nyayogikeun "Novel coronavirus 2019-nCoV RT-PCR acid detection acid nukleat (limofilisasi)" kana nyumbang kana perang global ngalawan wabah kakuatan Cina!


Pos waktos: Okt-28-2020