Influenza atanapi COVID-19? Kit deteksi PCR multiplex kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngabédakeun

Gejala COVID-19 sareng influenza sami, janten peryogi idéntifikasi anu akurat
Kusabab Désémber 2019, coronavirus énggal (2019-nCoV / SARA-CoV-2) parantos sumebar di dunya. Deteksi anu akurat sareng diagnosis jalma atanapi operator anu katépaan penting pisan sareng pentingna pikeun ngendalikeun wabah. Salaku tambahan, jaman ayeuna mangrupikeun insiden anu tinggi tina sagala rupa virus influenza A virus influenza B virus sareng inféksi virus anu sanés. Manifestasi klinis inféksi coronavirus énggal sareng tanda awal inféksi virus influenza mirip pisan. "Rencana Kerja Pencegahan sareng Kontrol Influenza Nasional Tiongkok (Edisi 2020) jelas nunjukkeun yén pre-inspeksi sareng triage, sareng ngamajukeun deteksi gabungan sababaraha patogén panyakit tepa pernapasan, ngadukung deteksi sakaligus sababaraha patogén khususna diagnosis diferensiasi énggal virus coronavirus sareng virus influenza A / B. .

news

Kit deteksi COVID-19 + Flu A / B PCR diluncurkeun ku CHK Biotech
Kiwari, perhatian ageung parantos diperhatoskeun kana panyaringan patogén pernapasan umum sanés kecuali coronavirus énggal. Nanging, gejala anu disababkeun ku virus influenza A / B sami sareng gejala klinis coronavirus énggal. Dina prosés mastikeun pasien kalayan radang paru-paru coronavirus anyar atanapi anu disangka penderita, perlu ditilik-tilik kamungkinan inféksi sanés (khususna influenza A sareng influenza B) dina raraga ngalaksanakeun klasifikasi klinis, isolasi sareng perlakuan dina waktosna, anu mangrupakeun kasulitan hébat pikeun direngsekeun dina kanyataanana klinis. Kusabab kitu, CHK Biotéh ngembangkeun kit deteksi multiplex COVID-19 / AB pikeun méréskeun masalah ieu. Kit ngadopsi metoda PCR nyata waktu pikeun ngadeteksi tilu virus pikeun nyaring sareng ngabedakeun pasien COVID-19 sareng penderita influenza, sareng éta tiasa berperan positip dina pencegahan sareng kontrol COVID-19.

Kaunggulan tina produk ieu: sensitipitas tinggi; deteksi sakaligus tina 4 targét, ngaliput coronavirus énggal, influenza A, influenza B, sareng gén kontrol internal salaku kadali kualitas salami sadaya prosés ékspérimén, anu sacara efektif tiasa nyingkahan hasil négatip palsu; deteksi gancang sareng akurat: Éta ngan ukur peryogi 1 jam 30 menit ti conto sampel pikeun hasil.

1

Kurva amplifikasi anyar viruscorona/flu A / B tilu réagen deteksi gabungan

Epidemi coronavirus anyar masih dina tahap pencegahan sareng kontrol anu penting. Nyanghareupan faktor pangaruh anu tiasa robih, Métode pencegahan sareng kontrol urang, metode deteksi, sareng metode diagnostik teraskeun ngalebetkeun sarat anu luhur. CHK Biotéh nyaéta perusahaan biologis sareng parantos salawasna wani nanggung tanggung jawab sosial. Kami teras-terasan ngungkulan kasusah téknis sareng teras ngembangkeun produk anyar anu aya hubunganana sareng deteksi virus coronavirus énggal.

 Kami ngartos yén ngan ku wani ngalaksanakeunana urang tiasa terus tumuh; ngan ku inovasi kontinyu tiasa urang meunang pikahareupeun. Iraha waé, CHK Biotéh ngagunakeun "kapinteran" sareng "inovasi" pikeun ngagosok produkna sareng ngalayanan élmu Kahirupan, bidang diagnostik.


Pos waktos: Mar-12-2021